Implantátumos rögzített alsó fogsor

Az alsó teljes protézis viselése sok bosszúságot okoz a betegeinknek. Ha nincs már saját fog amiben a fogpótlás kapaszkodni tud. Protézis viselők számára kínált megoldásunkat mutatjuk be a következő pár sorban. Ez a teljes fogatlanságban bevált módszer már 5 éve bizonyít rendelőnkben eddig 100% sikerrel.

Ma már ebben az esetben az implantátum a megoldás. Az implantátumokra tett fogsor olyan beavatkozás, amikor olyan gyári alkatrészeket használunk ami kapcsolatot teremt az implantátum és a protézis között. Az ilyen implantátumos rögzített fogsorról elmondható: Nem fog a foga kiesni ha társalog, és nem kell a ragasztókkal bajlódnia sem. Ugyanakkor a fogsort tisztításkor ki kell venni és úgy megtisztítani, ugyanis a protézisek kivehető fogsorok. Ennek a típusnak az az előnye hogy csak akkor jön ki ha azt ki is akarja venni, és a tisztítás kis kézügyességgel is elsajátítható. Mi kizárólag valódi kétrészes implantátumokat használunk rendelőnkben és a behelyezésük valódi sebészi feltárásból történik minden esetben.  Ez abból a szempontból fontos, hogy  így a csontosodásra a garanciát mi vállaljuk, nem kell a sikertelenségtől tartania Önnek!

A teljes alsó fogsort nehéz viselni- elviselni

Az alsó fogak elveszítése jár a páciens életében a legnagyobb bizonytalansággal. Igen nehéz feladat olyan fogsort készíteni amit pusztán a gravitáció tart a helyén szemben a rágással, a nyelv mozgásával vagy a nehézségi gyorsulással ami pl. egy lehajolással jár együtt. Számtalan nehézséggel jár együtt egy teljes protézis viselése, hosszú a tanulási folyamat, és vannak sajnos olyan állkapocs formák amire nem lehet igazán jó fogsort készíteni sem.

62 év feletti betegek esetén kedvezmény érvényesíthető, a részletekről érdeklődjön személyesen!
rendelőnk vezetékes telefonszáma 06 72 222 184
email: mecsekidental@gmail.com

Most bemutatunk egy videót egy kedves betegünkről aki már boldog viselője az általunk készített implantátumos protézisnek.
Az alsó fogsor behelyezésekor jól érezhetően és hallhatóan kattan amikor helyére kerül. Biztos lehet benne, hogy az nem fog onnan kiesni véletlenül. A videóban látszik, hogy szándékos mozdulattal, határozottan és könnyen ki lehet venni. A beültetett implantátumok így kis kézügyességgel is tisztán vagyis gyulladástól mentesen tarthatók.

error: ©Mecseki Zöldkereszt Kft.