Körhíd

A fogív összes meglévő fogát lecsiszoljuk, ez az összes fogat érintő pótlás. Univerzális megoldás, minden fogat korona véd és az összes hiányzó fogat hídtag pótolja.

  • lehetőségünk van szimmetrikussá tenni a jobb és a bal oldalt
  • meg tudjuk változtatni a fogak eredeti alakját
  • mozgós fogakat sínezhetünk egymáshoz, stabilizálva ezzel
  • a fogak színe szabadon választható és nem színeződik el

   

Ez a megoldás a fogkezelések királynője, kiforrott technológia, egyszeri ráfordítás után tartós és átfogó megoldást jelent. A körhíddal hosszú gondtalan évek elé néz az akinek hiányoznak fogai, de még időben jelentkezik amikor a meglévő fogai még kellően erősek a pótlás elkészítéséhez. A körhíd jó megoldás, de csak akkor ha önek pontosan erre van szüksége. Ezt rendelői vizsgálattal könnyen el tudjuk dönteni. Keresse szakértő csapatunkat bátran és közösen megtaláljuk az igazi megoldást személyre szabottan!

  

Bárki kaphat körhídat?

A körhíd ideális lehet szinte bárkinek, ma már az allergia sem jelenthet akadályt. Jelenleg nincs olyan szervi ok ami bárkit kizárna abból, hogy egészséges fogaira körhíd készülhessen. Fontos azonban az, hogy körhidat még akkor ajánlatos készíteni, amikor “hátul” még a rágófogak megvannak. Általában ezek a fogak korábban mennek tönkre mint az “elülsők”

Ha örlőfogai már nincsenek meg, más megoldást ajánlunk önnek, bátran böngéssze weboldalunkat tovább, vagy kérjen időpontot.

A körhídat általában egyszerre készítjük az összes fogra, de mi van akkor ha valamelyik oldal megoldása még jó?
Ez nem jelent akadályt, tudunk a meglévő fogakhoz alkalmazkodni és vissza tudjuk adni akár a bevált formát is.

Milyen anyagokból készül a körhíd?

Jelenleg két csúcskategóriás anyagot használunk a körhídakhoz, egyébként a híd és a korona anyagok is általában ebből készülnek.

Fémkerámia hídjainkat kizárólag lézer szinter orvosi ötvözetre készítjük, a másik anyag a cirkónium amit szintén kizárólag hazai forrásból szerzünk be.

A fenti képen látható a cirkónium körhíd, esztétikai szempontból ez a vezető megoldás jelenleg a fogászatban. A foghoz való illeszkedésének pontossága mikrométer (1 mikrométer 0,001 mm) nagyságrendben mérhető. Az esztétikus anyagok közül a legbioinertebb anyag jelenleg, tehát a szervezetből nem vált ki reakciót, allergiások is használhatják. Átengedi a fényt akár a valódi fogak, pedig olyan erős anyag, hogy akár késpengeként is használható. Nem vezeti a hőmérsékletet az érzékeny fogakat is védi.

error: ©Mecseki Zöldkereszt Kft.