Revolution Slider Hiba: Slider with alias homepage not found.
Maybe you mean: 'masolat'

Cégünk a Mecseki Zöldkereszt kft. 1995-ben jött létre mint vállalkozási forma.De a családunk művészi vénával összefonódó orvos dinasztia. Már a negyedik generációnk is az egészség,szépség és az ebből fakadó harmónia megteremtésére kötelezte el magát. Több generációs tapasztalat,etika,és méltóság ötvöződik a mai kor modern követelményeivel munkánkban. Családi tulajdonban lévő fogtechnikánk is biztosítja a gyors és megbízható hátterét a fogászati munkáinknak.

foto3

Dr. Gétzi Adrien

Pécs város fogászati körzetének főorvosa, a fog és szájbetegségek szakorvosa, közel 30 éve fogorvos
Pecsétszám: 47502

 • 1986-ban végeztem a marosvásárhelyi orvosi és gyógyszerészeti egyetem fogorvosi karán.Még abban az évben praktizálni kezdtem a sepsiszentgyörgyi rendelőintézetben.

 • 1990-ben Magyarországra költöztünk,és a kis gyermekeim mellett magánrendelést kezdtem el Mecseknádasdon.Ez a magánfogorvosi tevékenységem az óta is, immár 25-éve folyamatos.

 • 1997-től Pécsett is megnyitottam magánrendelőmet,majd ez a tevékenység 1998-tól OEP finanszírozott ellátással is bővült. Elvállaltam a pécsi 25- ös számú fogászati körzet ellátását.

 • Ez alatt a hosszú idő alatt úgy eszközeinket mint tudásomat igyekeztem folyamatosan bővíteni.

 • 1991-ben Fog és szájbetegségek szakorvosa szakvizsgát tettem.

 • 1997-ben részt vettem az Integratív Pszichoterapiás Egyesület képzésén. Pszichopathologiából sikeres vizsgát tettem. Így nem csak az egészséges bár fogászattól izguló páciensekkel ,hanem a szorongó és pánikbetegséggel küzdő illetve ,különleges gondozásra szoruló és enyhe fokú fogyatékkal élő betegeimet megfelelő tudás birtokában tudom ellátni.

Dr. Czimbalmos Zoltán

Pécs város fogászati körzeti orvosa
Pecsétszám 78655

 • 2008-ban a Pécsi Tudomány Egyetem Általános Orvosi Karán kezdtem orvosi tanulmányaimat.

 • 2014-ben traumatológiai szakdolgozatom megvédése után végeztem, fogorvos diplomát szerzetem.

 • 2014 szeptemberében kaptam megbízást Pécs város 13. fogászati körzeti orvosi feladatainak ellátására.

 • 2015 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetemen dentoalveoláris sebész szakképzést keztem és a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának Arc- Állcsont- Szájsebészeti Tanszékén sikeres szakvizsgát tettem 2018-ban

 • 2018 novembertől Pécsi Tudományegyetem Arc-, Állcsont-és Szájsebészeti Tanszéken
  Klinikai Szakorvos vagyok.

 • 2019-ben megnyitottuk sebészeti műtőegységünket ahol a dentoalveoláris sebészet minden területén fogadom pácienseket, korszerű eszközparkot tartok fenn és tudásom rendszeresen bővítem továbbképzéseken.

 

A Mecsekidental egy új név mely megújult külsőnket és hagyományos filozófiánkat tükrözi. A Mecsekidental-t üzemeltető Mecseki Zöldkereszt Kft. családi vállalkozás mely 1995-ben alakult és azóta legfőbb tevékenységi köre fogászati járóbeteg ellátás, de foglalkozik kereskedelemmel, fogászati turizmussal, és sőt még művészeti tevékenységekkel is! A Mecseki Dental érdekeltségébe jelenleg három fogászati rendelő is tartozik. Mindhárom rendelő a Mecseki Zöldkereszt Kft. tulajdonát képezi, és a legkorszerűbb felszerelésekkel rendelkeznek. Rendelőink Pécsett a városközpontban, Uránváros központjában a Rendelőintézetben, és turisztikai tevékenységünk folytán a Mecseknádasdon, a környék lakosságának kedvéért és üdültetés céljából is fenntartunk egy rendelőt.

Jelenleg három alkalmazott fogorvosunk 4 fogászati székünkön hajtja végre a fogászati beavatkozásokat a hét minden napján. Rendelkezünk a legkorszerűbb technikai berendezésekkel, mint a Digitális röntgen diagnosztikai készülék, implantációs sebészeti felszerelések, kezelőegységek, apex lokátor, vagy a lézeres fogfehérítő készülék… Ezen kívül fogtechnikával rendelkezünk, így egyedülálló módon teljesen önellátóak vagyunk a fogászati területen, a diagnosztikától kezdve a technológiai megvalósításon,komplex betegellátáson, szájsebészeti beavatkozásokon, TB finanszírozott ellátáson át az implantológiával bezárólag. Az Országos Egészségbiztosító Pénztárral, valamint több minden magán egészségpénztárral szerződésben állunk.

Ezen körülmények,a magas szintű fogászati ellátás, nemzetközi színvonalú fogpótlások elkészítése, exkluzív garancia programunk mind közre játszanak abban hogy megvalósítsuk mottónkat: kiváló minőségű fogpótlás és elégedett páciensek!

Rendelők

Pécsett két helyen is várjuk betegeinket teljes körű fogászati ellátóhelyeinken. Központi rendelőnk a belvárosban található a Garay utcában, mind autóval vagy tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Saját rendelőnk található az uránvárosi rendelőintézetben is. Illetve már több mint 25 éve üzemel mecseknádasdi rendelőnk a festői szépségű település főterén.

Felszerelések

A jó fogászati ellátás kulcsa a minőségi felszerelés, ezért szükséges naprakész eszközök és költséges műszerek beszerzése  egy modern színvonalas ellátást nyújtó fogorvosi rendelőben. Rendelőinket összesen négy fogorvosi egységkészülékkel szereltük fel így nagyobb létszámú kapacitásuk biztosíthatja kedves betegeinket hogy, folyamatosan készleten tudunk tartani olyan anyagokat és eszközöket melyek nagy forgalmú rendelőkben lehetségesek. Ilyenek például a lézeres fogfehérítő, a gépi gyökérhossz meghatározó készülék, fogászati lézer, implantológiai géppark, vagy a röntgen diagnosztikai központunk.

Radiológia

Garay utcai rendelőben működik radiológiai központunk, ahol amerikai gyártmányú Nomád hordozható fogászat röntgen készülékkel rendelkezünk. Ez egy digitális készülék ami 30 ezredmásodperc alatt elkészíti a felvételt. A kezelőszékből ki sem kell szállni hozzá! A digitális röntgen készülék mellett digitális panorama röntgenkészülékünk is van. A régióban egyedülálló vadonatúj 2016-os kanadai gyártmányú Carestream panoráma röntgen készüléket épp most helyeztük üzembe. Ez a felső kategóriás készülék az egyik legrövidebb felvételi idővel rendelkezik, és szeletelt felvételt is készít egy CT felvétel sugárterhelésének töredékéből.

Munkatársaink

Gábriel Judit
Fogászati asszisztens

Kovács Tünde
Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Bodor László
Laborvezető, fogtechnikus mester

Mecsekidentál célunk az elégedett páciens!

Jelentkezzen most

error: ©Mecseki Zöldkereszt Kft.