Kezelések

Csapatunk készen áll, hogy a fogászat minden területén teljes körű ellátást biztosításon, akár egész családja számára.

 • Megtartó Fogászat

  A konzerváló fogászati eljárások során a fog vagy annak egyes részeit megmaradnak, nem távolítjuk el a fogat, de bizonyos részeit pótoljuk idegen anyagokkal.
  Megtartó Fogászat

  Gyökérkezelés

  Tömés

  Inlay

 • Fogínysorvadás kezelés

  A Parodontológiai fogászat, az ínybetegségek kezelésével foglalkozó terület. Az idős korosztály fogvesztésének vezető oka az ínysorvadás! Időben valós kezelés esetén viszont a fogíny sorvadás megállítható.

  Parodontológia fogínysorvadás kezelés

 • Fogkő eltávolítás Dentálhigiénia Dentál Wellness

  A prevenciós tevékenységek során lehetőség van a korai felismerésre, az elváltozás megszüntetésére a legkisebb áldozatok árán. A legolcsóbb foga az amelyet a természettől kapott! Ennek megőrzésére a dentális profilaktikus ellátás ad lehetőséget, ahol egyes betegségek megállíthatók vagy a fog elvesztését okozó elváltozások felderíthetők.

  Profilaxis

  Dentál wellness program a Mecsekidentálnál

  Kombinált csomagok most akciós áron!

 • Fogfehérítés

  A kávé, tea és vörösbor vagy dohányzás a fogak elszíneződését okozzák az évek múltával. Előfordulhat, hogy saját fogait közelebbről megnézve, megfigyelte már, hogy az évek során némileg sötétebbek lettek, az íny mellett sötét vonal húzódik. Habár ez teljesen normális folyamat, mégis mindenki megérdemel egy szép és magabiztos fehér mosolyt, mely olyan fehér fénnyel csillan fel mint amikor még gyerekek voltunk. A Mecseki Dental professzionális fogfehérítő kezelése teljesen biztonságos fájdalom-mentes és nem roncsolja a fogzománcot. Az eljárás végén 4 – 8 árnyalatnyit változik a fogak színe, hatása évekig tart. A kezelés alig egy órát vesz igénybe és magabiztosan, hollywoodi mosollyal az arcán sétálhat el. Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

  A fogfehérítésről itt olvashat

Mecsekidental
Ahol a mosoly kezdődik!

Jelentkezzen most!

error: ©Mecseki Zöldkereszt Kft.