Fogfehérítés

Professzionális Fogfehérítés a Mecsekidental-nál

Cégünk 10 éves tapasztalattal és rengeteg elégedett ügyféllel rendelkezik, legyen szó ötletes ajándékba kapott fogfehérítő ajándékcsomagról, vagy tv-színész munkaeszközként használt mosolyáról. Ha szeretne fehér fogsort de az egészség legalább olyan fontos Önnek, nálunk megtalálja számításait!

Rengeteg kérdés és sok misztikum övezi a fehér fogakért zajló küzdelmet. Itt a válasz!

De miért akar mindenki fehér fogsort? Mindenki szép fehér fogsort akar, mert az a kép él a társadalomban, hogy az erő és az egészség megtestesítője egy jó messziről látható mosoly ami bizalmat ébreszt a másik emberben. Megfordul a rendelőnkben rengeteg ízlésű ember, járt nálunk egyedi hajviseletben öltözékben és a legkülönfélébb tetoválásokkal-ékszerekkel sok-sok páciens. 30 év alatt még egyetlen kék-vagy zöld fogat sem adtunk el. Pláne nem barnát!

Az ember egyszerűen ragaszkodik a fehér fogakhoz, talán jobban mint mint akár milyen külső vonáshoz. Itt ez a szín az egyeduralkodó. Tudjuk ez mi is fogorvosok, ezért alkottuk meg az eljárásokat ami a fogakat fehérebbé teszi!

Milyen a jó fogfehérítés?

A fehérítés attól lesz jó ha hatásos! Hatásos fogfehérítést csak erős és erre gyártott szerektől várhat. Ezzel el is érkeztünk ahhoz, hogy igazi fogfehérítés csak rendelőben lehetséges. A fogfehérítő szer olyan erős hogy helytelen használat esetén egészségi károsodást okozna, de ezt nyilván semmilyen forgalmazó nem kockáztatná meg otthoni készletekkel. Ezért biztos lehet benne, hogy otthoni fehérítő készletbe hatásos anyagot nem tesznek!

Gyakori kérdés: Félek a fogfehérítéstől nem káros?

Ha Ön rendelőnkben jelentkezik fogfehérítésre, nyugodt lehet! Szakavatott és képesítéssel rendelkező személyzetünk hivatalos erre a célra fejlesztett anyagokkal és eszközökkel végzik a fehérítést aminek az eredményét is garantáljuk!
Mégis a minőségi anyagokon kívül a legfontosabb a helyes módszer alkalmazása, a lényeget a képünkön bemutatjuk.

feherítes-jo

-A képen egy gyönyörű ép fogsor látható amit a fehérítés előtt szakmai szempontból ellenőriztünk és az a fehérítésre alkalmas volt

-Mindenhol egy kék színű anyag van beteg szájában, nos talán ez a legfontosabb. Ez az anyag választja el azt amit akarunk fehéríteni attól amit meg nem szerencsés. Ha ez jól működik semmilyen káros hatásra nem számíthat a fehérítés miatt

-A beteg ajka speciális védőeszközökkel van kitámasztva. Mint mondtuk a fehérítő rendkívül erős szer a beteg szájához nem érhet hozzá. Ezért fontos a professzionális eszközök megléte a fehérítéshez

-Nyálszívó csővel segítjük a fehérítés során a páciensünket, ugyanis a fogfehérítés nyitott szájjal történik. Talán elsőre ez meglepő, de nyugodt lehet eddig mindenkinek sikerült, Ön sem lesz ez alól kivétel!

-És ami a képen nem látszik, kezelésünk nyugodt környezetben ergonomikus modern pihe-puha székben zajlik! Attól, hogy fogászat még lehet ez a kezelés relaxáló is, majd meglátja!

error: ©Mecseki Zöldkereszt Kft.