Implantátumos Körhíd

Rögzített fogak, fiatalos szépség és könnyed érzés, erre ma újra esélyt kaphat. Ha már nincsenek fogak amiket le lehetne csiszolni implantátumra kell körhidat készíteni.

Ez a felső fogsor a legjobb anyagok felhasználásával készült körhíd hat darab implantátumra rögzítve. A teljes protézis és az implantátumos körhíd között a különbség a használója számára nyilvánvaló előnnyel jár, de következő két kép is szépen szemlélteti a különbséget.
A bal oldalon ugyanaz a beteg látható a provizórikus műfogsorával, majd a kész körhídjával a jobb oldalon.

A kontraszt látványos, a felső első metszőfogak és a felső ajak arányai a leg szembeötlőbbek, de érdemes az őrlőfogak régióját is megfigyelni.

Egy ilyen pótlás úgy készül, hogy az implantációs sebészi fázist követően különleges közteselemek segítségével egy párhuzamosan beépíthető porcelán körhidat csavarozunk a csontba ültetett implantátumokhoz.

A teljes fogazat pótlására elég hat vagy akár négy implantátum is. A szükséges implantátumok számát elsősorban az egyéni anatómiai adottságok szabják meg. Nem kell minden fogat egyenként implantátumra pótolni! Ez egyrészt szakmailag szinte kivitelezhetetlen volna és klinikai sikert sem szolgálná. Ha ilyen pótláson gondolkodik CT felvétel alapján tudunk személyre szabott árajánlat formájában meghatározni az Ön számára lehetséges megoldásokat és a szükséges implantátumok számát. Fontos azonban tudni, hogy az, hogy négy vagy hat implantátum kerül-e beültetésre a kezelésnek csak egy apró részlete és a költségeket sem befolyásolja lényegesen. Mennyibe kerül egy implantátumos körhíd? Nagyjából egy tíz éves autó árát számolja rá, vagy egy tengeren túli két fős luxus utazás árát kell rá félretennie.

Cégünk 2018 óta végzi implantátumos körhidak és all-on-four hibridprotézisek készítését sikerrel. Megoldást nyújtunk a gyógyulás alatti átmeneti időszakban, saját technikánk közvetelenül készíti el a pótlásokat és a gyógytartamot figyelembe vévő betegközpontú hozzáállásban hiszünk.

error: ©Mecseki Zöldkereszt Kft.